Programma

De Cruise4Joy bestaat feitelijk uit 2 delen: een cruise over de Veluwe, en een gezellige meeting na afloop. Je beleeft je hobby optimaal als je andere mensen mee laat delen in het gevoel!

Voor de clienten van ‘s Heerenloo is het een mooi dagje uit… sommigen kijken hier al tijden naar uit. De voldoening achteraf is dan ook groot, zowel bij berijder als bij de clienten en begeleiders! De leuke meeting na afloop geeft de gelegenheid om de auto’s te tonen aan het publiek, en om bij te kletsen met andere luchtgekoelde freaks!

Om een overzicht te krijgen hoeveel clienten we kunnen plaatsen en hoeveel auto’s we kunnen verwachten is het noodzakelijk om je voor dit evenement in te schrijven!

c4j_2012_1

 

12:00

Ontvangst op het terrein van ‘s Heerenloo te Wekerom met koffie & thee. De clienten kunnen op het parkeerterrein een auto uitzoeken met welke zij de rondrit willen gaan meerijden.

13:00

Opstellen voor vertrek. Zoals voorgaande jaren lopen er fotografen rond. Zorg dat je om uiterlijk om 13:00 (liefst eerder) bij je auto staat, met je bijrijder. Er zal dan een foto gemaakt worden, welke je na afloop uitgereikt krijgt.

13:30

Opstellen voor vertrek vanaf ‘s Heerenloo om een mooie tocht over de Veluwe te maken. Naast de client(en) zal er per auto 1 begeleider meegaan, zodat de bestuurder zijn aandacht op de weg kan houden.

15:00

Aankomst bij het Cafe De Waldhoorn in Otterlo. Tegenover het terras is een grasveld ingericht waar dit jaar de aircooled auto’s geparkeerd kunnen worden. De clienten en begeleiders zullen met vervoer van ‘s Heerenloo teruggebracht worden naar huis.

17:00

Einde evenement, maar het staat je natuurlijk vrij om op het terras te blijven zitten. Cafe De Waldhoorn biedt tegen een schappelijke prijs (15 € p.p.) een BBQ buffet aan voor de Cruise4Joy deelnemers en passagiers.

 

c4j_2012_2