Cruise4Joy

Sinds 2010 wordt er op de laatste zaterdag van augustus de Cruise4Joy georganiseerd. Een rondrit in klassieke Volkswagens, voor verstandelijk beperkte clienten van stichting ‘s Heerenloo.

Het startpunt is bij ’s Heerenloo, in Wekerom (ten noorden van Ede). Met de inmiddels bekende zanger Rene met zijn nederlandstalige inhakers hangt hier een gezellige sfeer. Uiteraard is er koffie en thee en iets lekkers voor iedereen! Wil je uitgebreid lunchen, dan kun je terecht in het theehuis.

Vervolgens wordt er een mooie route gereden over de heidevelden van de Veluwe, en door pittoreske dorpjes.  Na een klein uur rijden komen we aan bij cafe De Waldhoorn in het centrum van Otterlo, waar we gezellig kunnen napraten & borrelen op het terras. Alle auto’s kunnen op het veld bij het cafe geparkeerd worden, zodat er veel bekijks is van passanten.

Aan het eind van de middag is er de gelegenheid om met alle keverrijders deel te nemen aan een BBQ buffet bij De Waldhoorn. De eigenaar zal tegen een schappelijke prijs een kevermenu samenstellen, met vlees/vis, sausjes, salades en stokbrood. Deze kunnen buiten genuttigd worden, maar bij minder goed weer is er een grote zaal waar we met zijn allen kunnen eten!

Bij aanvang van de rit loopt er fotograaf rond, die een mooie foto maakt van auto, bestuurder en passagiers. Deze zullen dezelfde dag nog op deze site ter download aangeboden worden, zodat je een mooie herinnering aan een gezellige dag hebt. Inschrijven en meerijden is uiteraard gratis.

Als je interesse hebt, schrijf je dan zo snel mogelijk in, dat kan hier.

Hopelijk tot 26 augustus!