Cruise4Joy 2016

Cruise4Joy 2016 is weer achter de rug! We kunnen terugkijken op een tropische editie, want met temperaturen rond de 30gr celcius was het behoorlijk zweten. Zowel bij het vertrekpunt bij ‘s Heerenloo, als het aankomstpunt bij de Waldhoorn waren consumptiebonnen in te wisselen tegen een drankje of een ijsco.

Omdat de rit op het warmste moment van de dag zou zijn, hebben de C4J dames Arienne, Marian en Chayenne flesjes water uitgedeeld bij vertrek. Heel erg bedankt hiervoor, dames! 🙂

Bij vertrek zijn er foto’s gemaakt van de chauffeurs + bijrijder + begeleider, deze zijn te bekijken (en te downloaden) op de CruisePics sectie van deze site. Ook kun je hier de foto’s terugvinden die Arno Dubbelhuis gemaakt heeft voor, tijdens en na de rit. Heel erg bedankt voor je mooie foto’s, Arno!

De muzikale omlijsting bij Waldhoorn werd ook belangeloos mogelijk gemaakt door DJ Vincent. Het was wederom een succes, Vincent…bedankt! Ook zijn we erg blij dat we de brandweerbus van Bert en Marieke hebben mogen inzetten als DJ bus.

Uiteraard willen we de sponsoren bedanken die een bijdrage geleverd hebben aan de 6e Cruise4Joy:

En tot slot willen we alle 42 chauffeurs bedanken voor hun komst. Uit alle hoeken van het land kwamen er weer luchtgekoelde vrienden naar de Veluwe, en hebben we weer vele blije gezichten gezien bij zowel chauffeurs als bewoners en begeleiders. Daar doen we het uiteindelijk voor!

Hieronder kun je nog even nagenieten van alle foto’s. Enjoy!

 

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Comments are closed.